Чотири міфи про травлення

4 января 2021 Чотири міфи про травлення

З дитинства нас навчають культурі харчування. Жуй ось так, не запивай, і взагалі — діти в Африці голодні. І ці «правила», що йдуть з нами по життю, не завжди виявляються істиною. Давайте розбиратися!

ЇЖУ НЕ МОЖНА ЗАПИВАТИ
Вважається, що це заважає травленню. Це міф.
Лікарі впевнені, що вода не "розбавляє" шлунковий сік і ніяк не заважає травленню. До того ж, вживати достатню кількість рідини в день необхідно, тому запивати їжу (як і їсти «ріденьке», наприклад, супи) навіть корисно.

ЇЖА ПЕРЕТРАВЛЮЄТЬСЯ У ШЛУНКУ⠀
Процес травлення відбувається не в шлунку, а протягом всього шлунково-кишкового тракту. Починається він із попадання їжі в рот, адже слина також є травним ферментом, і триває навіть після виходу зі шлунку в кишківник.

МОЛОКО ВРЯТУЄ ВІД ПЕЧІЇ
Дійсно, кальцій і білок можуть допомогти в боротьбі з печією, але лише теоретично. На практиці молоко може тільки спровокувати неприємні симптоми через високу концентрацію в ньому жирів. Тому якщо і пити молоко від печії, то знежирене. А ще краще — проконсультуйтеся з лікарем для боротьби з причинами.

ОРГАНІЗМ З УСІМ ВПОРАЄТЬСЯ САМ
В ідеальному випадку — це так. Виведення зайвого — це повністю задача наших внутрішніх фільтрів. Та запитайте себе — чи п‘єте ви достатньо води? Чи слідкуєте за своїм харчуванням? Чи достатньо ви спите? Чи задоволені ви станом свого здоров‘я?

Якщо хоча б одна відповідь «ні» — організм потребує допомоги.
За рішенням проблем травлення звертайтеся до зборів харківської фармацевтичної компанії "ЕЙМ".

 
ДЕТОКСИФІТ - збір з 21 лікарської рослини для очищення організму. Покращує метаболізм та знижує вміст поганого холестерину і тригліцеридів (жирових клітин) у крові при гіперліпідемії (надлишку ліпідів, тобто — жирів).

Промокод скопирован!
Загрузка