Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл

Артикул: 633125
Залишити відгук
№2 в категорії «Ефірні олії та аромакомпозиції»

Рейтинг популярності базується на фактичній кількості замовлень клієнтами сайту за останні 30 днів. Чим більше замовлень, тим вище рейтинг.

60.00 грн.

Ціна актуальна на 22:45 | Придатний до: січень 2023
Є питання?
Потрібна консультація?

Цілодобова підтримка клієнтів

Telegram Viber
Основні параметри
Виробник:МУЛЬТІСПРЕЙ ТОВ
Країна:Україна
Бренд: DR.NICE
Форма випуску масла
Особливість антистрес, для гарного настрою
Основа лаванда

Лавандова ефірна олія - це ефірна олія, отримана з квітучої частини лаванди лікарської. Ефірна олія лаванди, безперечно, є символом ароматерапії і сьогодні, як і тисячі років тому, вважається однією з основних ефірних олій. Запах лаванди допомагає при занепокоєнні, втомі, поганому сні. Олія допомагає живити, оновлювати суху, запалену шкіру. Використовується як освіжаючий та тонізуючий засіб при в’ялій та втомленій шкірі обличчя. Це відмінний засіб для пошкодженого та ослабленого волосся, застосовується для догляду за нігтями та при целюліті. У наші дні аромат лаванди є улюбленим серед французів, його високо цінують у Англії, Німеччині та інших країнах Європи. Всесвітнє визнання ефірної олії лаванди полягає у добре відомій нині короткій, але лаконічній фразі: "А щастя пахне лавандою ...". Лавандові поля – найбільш романтична і бажана декорація для фотосесії, але якщо вам не пощастило побачити їх на власні очі – не засмучуйтесь, аромат ефірної олії з маленького флакона подумки перенесе вас до Провансу або середземноморської Рів'єри.

Історія використання лаванди

Репутація лаванди як найціннішого лікарського засобу сягає своїм корінням у далеке минуле. Її ефірна олія, яка стала відома у країнах Середземномор'я за 600 років до нашої ери, була знайома найбагатшим і найвпливовішим представникам стародавнього Риму та Греції. Слово "лаванда" походить від латинського lavare, що означає "мити". Римляни любили запах лаванди і повсякденно використовували у лазнях лавандову воду. Греки та римляни також спалювали у кімнатах прутики лаванди як засіб проти заразних хвороб. Більш того, видатні особи всіх часів і народів віддавали шану цій ефірній олії. До нашого часу дійшло висловлювання Гіппократа: «Лаванда зігріває мозок, втомлений від прожитих років…».

Єгиптяни називали лаванду індійськими колосками тому, що своє життя ароматна трава почала з Середземномор'я та Індії. Вона швидко стала атрибутом розкоші і була цінним товаром у міжнародній торгівлі, супроводжувала заможних людей як у житті, так і після смерті, а знайдені у гробницях квітки у пахощах несли свій аромат протягом трьох тисячоліть. У Середні віки у країнах Європи монахи у монастирських шпиталях широко застосовували лавандову олію для лікування ран та лихоманки. Лаванда неподільно пов'язана з історією парфумерії, оскільки перші французькі парфумери використовували її для складання своїх композицій.

Виробництво лавандової олії

Одержують ефірну лавандову олію (Oleum Lavandulae) методом парової дистиляції з суцвіть лаванди вузьколистої, або (синоніми) лаванди справжньої, лаванди звичайної, лаванди лікарської (Lavandula angustifolia Mill., або (синоніми) Lavandula vera D.C., Lavandula offiсіnalis Chaix.), родина Губоцвіті (Lamiaceaе).

Лаванда - найвідоміша середземноморська декоративна культура. Невеликі синьо-фіолетові квіточки на розлогих чагарниках радують око і, незважаючи на свій крихкий вигляд, випромінюють чарівний аромат і мають потужні цілющі властивості. У природньому вигляді виростають у районі Середземномор'я, Персії, на півдні Франції, Канарських островах. Як ефіроолійну рослину її культивують у країнах Середземномор'я, у Криму, Середній Азії, на Кавказі, Марокко, Англії, Росії, Північній Америці, Австралії.

Властивості лавандової ефірної олії

За якістю ефірна олія лаванди є рухомою безбарвною або жовто-зеленою рідиною, злегка пекучого гіркого смаку, яка має запах свіжих квіток лаванди з відтінком деревини. ЇЇ аромат м'який, свіжий, тонкий, легкий, чистий.

Лавандова олія у косметології

Лавандова олія є однією з найефективніших у косметологічній галузі ефірних олій і може впоратися з безліччю косметичних проблем. Якщо Ви не знали які ефірні олії для обличчя є універсальними, то ця олія підходить для більшості типів та станів шкіри, але особливо - для догляду за жирною, старіючою, подразненою шкірою.

Лавандова ефірна олія для обличчя освіжає, знімає почервоніння та лущення шкіри. Вона сприяє швидкій регенерації шкіри, заспокоює її та контролює виділення шкірного сала, сприяє покращенню стану шкіри із запаленнями.

Може застосовуватися для стимуляції росту нігтів та полірування нігтьової пластини.

Ефірна олія лаванди чудово підходить і для вирішення проблем пошкодженого волосся. Компоненти лавандової олії допомагають зупинити випадіння та ламкість волосся, підвищують пружність, надають йому сили і блиску. Крім того, олія не допускає пересушування шкірного покрову, нормалізує жирність, зменшує прояв лупи.

Пам'ятайте, що ефірні олії, у тому числі й ефірна олія лаванди, є сильно концентрованими рослинними есенціями, тому наносити їх на шкіру у чистому, нерозведеному вигляді не можна. Для косметичного використання їх слід розвести у базовій жирній олії (олії-основі) або будь-якому іншому емульгаторі. Ефірні олії не розчиняються у воді, зате чудово розчиняються у жирі, молоці, кефірі, йогурті, воску, меду, солі.

Ефірна олія лаванди в ароматерапії

Аромат цього тонкого сплетіння ніжних лугових трав урівноважує емоції. Ароматерапія з лавандовою олією показана при стресі, перезбудженні, нервовій напрузі, дратівливості, гніві, перепадах настрою.

Вдихнувши аромат квітучої лаванди, Ви не залишитеся байдужим – вона наповнить Вашу душу та свідомість теплом та затишком, зачарує та підкорить Вас назавжди. Лавандові розслаблюючі олії для ванни покращують настрій, заспокоюють, знімають перезбудження, викликають стан внутрішнього спокою. Застосування цього засобу в аромалампі дозволяє покращити якість сну.

Лаванда виявляє властивості адаптогену, підвищуючи пристосувальні можливості організму до нових кліматичних умов, зміни часових поясів, магнітних бур. Також підвищує працездатність та увагу. Працюючим людям добре вдихати аромат лаванди, щоб знизити кількість своїх помилок та краще запам'ятовувати числа.

Побутове застосування ефірної олії лавандової

Ефірна олія лаванди – це та олія, яка полегшує побут справжньої господині. Вона завжди має бути під рукою. А ситуації, коли цю олію можна використовувати, вигадувати не доведеться. Це визнаний інсектицидний засіб проти комах, лавандова олія допомагає відлякувати міль, комарів, кліщів, попелицю.

Може застосовуватись у господарстві для ароматизації білизни.

Поєднання лаванди з оліями

Лавандова ефірна олія відмінно поєднується з багатьма ефірними оліями. Вона добре «працює» з оліями розмарину, пачулі, іланг-ілангу, ветівера, кориці, кипариса, сосни, гвоздики, лавра, герані, троянди, ромашки, шавлії, жасмину, мускатного горіха, чебрецю, цитронели, лимона, мандарина.

Спосіб застосування

  • Збагачення косметичних засобів: 3-5 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 10-15 г (мл) основи (олії, крему, лосьйону, тоніка, шампуню та ін.).
  • Масаж: 5 -8 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями змішати з 1 столовою ложкою (15 г) будь-якої рослинної олії (оливкової, мигдальної, кукурудзяної, пшеничних зародків та ін.) або вибраного Вами крему.
  • Ванни: Можна використовувати лавандову олію для ванни. Потрібно в наповнену ванну (37-38 ° С) додати 5-8 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури – 10-15 хв.
  • Сауна: 5-10 крапель лавандової олії або її суміші з іншими оліями додати в ємність з невеликою кількістю гарячої води і помістити на верхній стелаж парильні.
  • Ароматизація приміщення: 5-7 крапель лавандової олії або композиції олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат заповнить приміщення. За відсутності аромалампи лавандову олію можна нанести на серветку або додати в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення.

Особливості застосування

Слід уникати контакту з очима та слизовими оболонками. При потраплянні в очі їх треба промити водою.

Не наносити на шкіру в чистому вигляді.

Не застосовувати при алергічних захворюваннях шкіри, індивідуальній непереносимості ефірної олії, під час вагітності та лактації, дітям до 3-х років.

Склад

Ефірна олія лаванди.

Умови зберігання

В упаковці виробника в захищеному від світла і недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ºС до 25 ºС.

Опис товару завірено виробником Мультіспрей.

Перевірено Турумкулова Ірина Михайлівна
НАПИСАТИ ВІДГУК ПРИХОВАТИ ФОРМУ
Оцінити*:
Оцініть, будь ласка товар!
Захисний код
Невірно введено код


Поширені запитання

Яка ціна на Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл?

60.00 грн. - ціна в МІС Аптека 9-1-1 на Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл

У чому особливості товару Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл?

Лавандова ефірна олія - це ефірна олія, отримана з квітучої частини лаванди лікарської. Ефірна олія лаванди, безперечно, є символом ароматерапії і сьогодні, як і тисячі років тому, вважається однією з основних ефірних олій. Запах лаванди допомагає при занепокоєнні, втомі, поганому сні. Олія допомагає живити, оновлювати суху, запалену шкіру. Використовується як освіжаючий та тонізуючий засіб при в’ялій та втомленій шкірі обличчя. Це відмінний засіб для пошкодженого та ослабленого волосся, застосовується для догляду за нігтями та при целюліті. У наші дні аромат лаванди є улюбленим серед французів, його високо цінують у Англії, Німеччині та інших країнах Європи. Всесвітнє визнання ефірної олії лаванди полягає у добре відомій нині короткій, але лаконічній фразі: "А щастя пахне лавандою ...". Лавандові поля – найбільш романтична і бажана декорація для фотосесії, але якщо вам не пощастило побачити їх на власні очі – не засмучуйтесь, аромат ефірної олії з маленького флакона подумки перенесе вас до Провансу або середземноморської Рів'єри.

Яка країна виробництва у Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл?

Україна є країною виробником у Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл.

Які відгуки у товару Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) лаванди 10 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук по посиланню.

РАНІШЕ ВИ ДИВИЛИСЯ

Промокод скопійовано!
Завантаження
Напишіть нам, ми онлайн!