Залишити відгук

Захисний код
Невірно зазначений код

Олександр 7 лютого 2023
Замовлення прибуло з недостачею. Замовляв упаковку 60 капсул отримав упаковку 30 у чекові пораховано за 60. Сам винен, що не перевірив на пошті. Однак це не перше моє замовлення, і до цього всі були на відмінно.
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Олександр! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання. Приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Олена 7 лютого 2023
Задоволена роботою аптеки 911. Замовляю вже не вперше. Швидко, надійно, зручно. Дякую Вам за Вашу роботу! Ви молодці ❤️
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Олена. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Ольга 4 лютого 2023
Заболели простудой всей семьей. Сделала заказ с доставкой курьером. Все нужные лекарства оказались в наличии. Доставили оперативно! Огромное спасибо!
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Ольга. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я.
Оксана 2 лютого 2023
Хочу подякувати провізорам з аптеки за адресою бул.Верховної Ради, 27. Оскільки зв'язок працює погано, замовлення було проблемним. Але фармацевти Наталія і Тетяна знайшли вихід з цього положення. Дякую їм за увагу і таке ставлення до роботи! Вдячних вам клієнтів!
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Оксана. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Олеся 31 січня 2023
Дуже вдячна за оперативність у вирішенні проблемного питання. Маю надію на подальшу гарну співпрацю. Користуюся послугами давно і буду продовжувати користуватися послугами й надалі.
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Олеся. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я.
Олеся 30 січня 2023
Доброго дня. Все чудово, замовлення прийшло швидко і в повному обсязі. Але... При замовленні було сказано що доставка на укрпошту безкоштовно, а я при отримані за доставку оплатила.
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Олеся! Дякуємо Вам за відгук. Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання. Приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Бажаємо Вам міцного здоров'я!
Марина 30 січня 2023
Пользуюсь доставкой не первый раз. Очень довольна, быстро, надёжно, всё согласно заказа. Спасибо огромное♥️
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Марина. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я.
Людмила 27 січня 2023
Дуже гарна і красива аптека, обслуговування на високому рівні, зручна і практична. Дякую вам за вашу працю! 😃👌
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Людмила. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Павел 26 січня 2023
Декілька разів мені довелося відвідати аптеку , яка знаходиться в місті Первомайськ Миколаївської області . Сказати , що я був вражений , не сказати нічого …
Перший раз я побачив таких ввічливих та грамотних фахівців . Браво !
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Павел. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Сергей 23 січня 2023
Добрый вечер. Хотел бы поблагодарить руководство и колл-центр этой сети аптек за быструю обратную связь. А также за то, что всегда решаете вопросы клиентов и не оставляете их наедине с возникшими проблемами. Очень приятно! Удачи и дальнейшего процветания!
Аптека 9-1-1 Доброго дня. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я.
Промокод скопійовано!
Завантаження
Напишіть нам, ми онлайн!