Залишити відгук

Захисний код
Невірно зазначений код

Андрій 8 червня 2023
в аптеці м. Світловодська працює за касою Юлія - дуже гарний спеціаліст, дякую
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Андрій. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Світлана 7 червня 2023
Доброго дня!Дуже мені сподобались крема і тонік Lirio Med .Крем легкий і гарно зволожує шкіру.Моя щира рекомендація.
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Світлана. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Галина 5 червня 2023
Завжди замовляю тут ліки .Дякую за вашу роботу 🌷🪻🌸
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Галина. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Ирина Викторовна 3 червня 2023
Аптека в трц Никольский
Консультант Анна дала прекрасную консультацию , доступно рассказала и ответила на все вопросы
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Ірина Вікторівна. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Таїсія 27 травня 2023
Відгук фармацевту Карачарова Катерина самий чудовий та ввічливий фармацевт. Завжди допоможе. В аптеці "Северная" працюють найліпші дівчата, які завжди прийдуть на допомогу
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Таїсія. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Аліса 26 травня 2023
Вже багато разів робила замовлення і завжди все було добре, але на цей раз я не перевірила посилку, оскільки дуже поспішпла. Коли відкрила, виявилось, до мені не доклали "Витацинк". У накладній 2 шт., а поклали одну... Дуже розчарована...
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Аліса! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання. Приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Бажаємо Вам міцного здоров'я
Олена 25 травня 2023
Дякую за швидке реагування на повідомлення про нестачу товару)
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Олена. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Олена 25 травня 2023
В упаковці фосфагель не достає одного саше. Таке трапилось минулого разу,але тоді в аптеці порахували. Зараз,на жаль тільки вдома(. Чек N 39777 аптека N7 смт. Білогородка
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Олена! Наш менеджер зв'яжеться з Вами найближчим часом для вирішення даного питання. Приносимо Вам вибачення за доставлені незручності. Бажаємо Вам міцного здоров'я
Сауляк Юлія 25 травня 2023
Дякую сімейному лікарю, Ошлаковій Катерині, за якісну консультацію і розшифровку аналізів, та подальші рекомендації щодо прийому ліків та консультацій. Дуже приємно, дякую вам за працю.
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук, бажаємо Вам та Вашим близьким міцного здоров'я!
Наталія 25 травня 2023
Дякую за те, що швидко відреагували на мій відгук з приводу нестачі однієї упаковки ліків 😇
Менеджер зв'язався, все перевірив та вже наступного дня мені все довідправили за власний кошт 🥰
Я цьому дуже рада 😉🕊
Аптека 9-1-1 Доброго дня, Наталія. Дякуємо Вам, що Ви не пошкодували часу написати нам! Бажаємо Вам і Вашим близьким міцного здоров'я
Промокод скопійовано!
Завантаження
Напишіть нам, ми онлайн!