Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл

Артикул: 633117
Залишити відгук
№1 в категорії «Ефірні олії та аромакомпозиції»

Рейтинг популярності базується на фактичній кількості замовлень клієнтами сайту за останні 30 днів. Чим більше замовлень, тим вище рейтинг.

60.00 грн.

Ціна актуальна на 22:15 | Придатний до: січень 2023
Є питання?
Потрібна консультація?

Цілодобова підтримка клієнтів

Telegram Viber
Основні параметри
Виробник:МУЛЬТІСПРЕЙ ТОВ
Країна:Україна
Бренд: DR.NICE
Форма випуску масла
Особливість загальнозміцнюючі, протизастудні
Основа чайне дерево

Ефірна олія чайного дерева - це ефірна олія, отримана з листя і гілок чайного дерева. Це справжня есенція здоров'я і унікальний косметичний засіб. Ароматна олія підходить для догляду за жирною і проблемною шкірою, допомагає відновити шкіру і сприяє зміцненню волосся. Застосовується як хороший дезодоруючий засіб для шкіри стоп. Пряний аромат ефірної олії чайного дерева є потужним стимулятором розумової діяльності та ефективно знімає нервову напругу і занепокоєння. Використовується для ароматизації повітря у приміщеннях, особливо у несприятливий осінньо-зимовий період.

Історія застосування чайного дерева

Назва цієї рослини, «чайне дерево», з'явилася у перших колоністів Австралії, які, використовуючи досвід аборигенів, заварювали листя Melaleuca alternifolia замість чаю. Корінні жителі Австралії вживали листя чайного дерева для лікування ран, також використовували олію чайного дерева для загоєння ран. Нею лікували сонячні опіки, бактеріальні та грибкові інфекції, використовували як протиотруту при зміїних укусах, застосовували олію чайного дерева від глистів.

У двадцяті роки нашого століття почалося ретельне дослідження властивостей олії чайного дерева вченими. Було встановлено, що сама рослина, сік чайного дерева, відвари його листя та ефірна олія мають сильні антисептичні властивості і можуть з успіхом застосовуватися для лікування низки тропічних хвороб, також ефективна олія чайного дерева від інфекцій.

У 1930 році у журналі австралійського товариства лікарів з'явилася цікава стаття Моріса Хемфрі (E. Morris Humphery), який встановив, що полоскання горла розчином 2 крапель олії чайного дерева на склянку води радикальним чином виліковує ангіну на початковій стадії. Автор рекомендував полоскати горло з олією чайного дерева, оскільки встановив, що ця есенція приносить полегшення при запаленні порожнини рота та глотки. На тодішніх медиків велике враження справило повідомлення про багатопланові можливості застосування листя австралійського чайного дерева. Зацікавленість до лікувальної дії наново відкритого лікарського засобу виявили і в інших країнах, наприклад, в Англії та Америці. Після цього ефір чайного дерева почали використовувати у всіх випадках, коли інші ліки не давали результату, а саме при гангрені, шкірному лишаї, у стоматології, гінекології та при лікуванні грибкових захворювань шкіри, застосовувалася олія чайного дерева також від вірусів.

У 1936 році сенсаційним стало повідомлення про успішне застосування водної суспензії олії чайного дерева для лікування гострої форми діабетичного некрозу. Пізніше було доведено, що ефірна олія чайного дерева має потужну дезінфікуючу дію на бацили черевного тифу. А у ході Другої світової війни масло входило до індивідуальних медичних комплектів солдат, які воювали у тропічних умовах, також розчин чайного дерева застосовувався на заводах з виробництва боєприпасів при лікуванні шкірних пошкоджень.

Метод виробництва ефірної олії чайного дерева

Ефірну олію чайного дерева (Oleum Melaleucae Alternifoliae) отримують методом парової дистиляції з листя і пагонів австралійського чайного дерева (Melaleuca alternifolia Maid), сімейство Міртові (Myrtaceae). Цей тривалий процес є найбільш щадним способом отримати олію чайного дерева, що дозволяє виділити з вихідного матеріалу максимум цінних компонентів і найбільше число речовин, які підсилюють основні цілющі властивості ефірної олії.

Властивості ефірної олії чайного дерева

Олія чайного дерева є блідо-жовтою або блідо-зеленою (блідо-оливковою) легкою текучою рідиною з сильним характерним запахом. Аромат чайного дерева пряний, свіжий, холодний, терпко-гіркуватий, бальзамічний, камфорний з відтінками запаху мускатного горіха, кардамону та евкаліпта.

Косметична користь ефірної олії чайного дерева

Олія чайного дерева знайшла широке застосування у парфумерно-косметичній промисловості. Її додають у креми, лосьйони та шампуні. Вона часто входить до складу мила, дезодорантів, дезінфікуючих засобів та освіжувачів повітря. Але свіжий і приємний запах не єдина перевага цієї аромаолії для косметики, бо вона є чудовим консервантом для косметичних композицій. Для парфумерних цілей вона використовується у невеликій кількості, переважно як тонізуюча добавка.

У професійній косметології олія чайного дерева визнана результативним відновлюючим засобом широкого спектра дії з високою здатністю. У домашній косметології олію можна використовувати для щоденного догляду дівчатам та жінкам із жирною, комбінованою та проблемною шкірою. Вона нормалізує роботу сальних залоз, зменшує подразнення та почервоніння, допомагає відновити однорідний тон та рельєф шкіри. Плюс до всього чайне дерево має гарний омолоджуючий ефект.

Олія чайного дерева для шкіри може допомогти у такій делікатній справі, як попередження подразнень шкіри під час гоління в області «бікіні». Крем або олію-основу, збагачену олією чайного дерева, наносять на чутливу ділянку після гоління. Ця процедура допоможе знизити неприємні відчуття та уповільнить ріст волосся.

Також олія використовується для зміцнення та оздоровлення нігтів при зміненні їх кольору та структури. Олія може застосовуватися як дезодорант, а косметика для ніг, збагачена ефірною олією чайного дерева може бути корисною для усунення неприємного запаху. Розчином олії можна протирати як стопи, так і внутрішню частину взуття.

Це одна з найбільш дієвих ефірних олій для зміцнення волосся та відновлення його структури. Продукт допомагає «оживити» сухе, тьмяне, посічене волосся, дарує їм блиск і життєву силу.

Пам'ятайте, що ефірні олії, у тому числі й ефірна олія чайного дерева, є сильно концентрованими рослинними есенціями, тому наносити їх на шкіру у чистому, нерозведеному, вигляді не можна. Для косметичного використання їх слід розвести у базовій жирній олії (олії-основі) або будь-якому іншому емульгаторі. Ефірні олії не розчиняються у воді, зате чудово розчиняються у жирі, молоці, кефірі, йогурті, воску, меду, солі.

Ефірна олія чайного дерева в ароматерапії

Олія чайного дерева відновлює сили при нервовому виснаженні, її рекомендують застосовувати при синдромі хронічної втоми або перезбудженні. Її аромат сприяє відновленню організму після стресів та перенесеного шоці. Вдихання олії чайного дерева при випаровуванні допомагає заспокоїтися, зняти нервову напругу, занепокоєння.

Аромат ефірної олії активізує процеси сприйняття та запам'ятовування інформації, сприяє концентрації уваги, є потужним стимулятором розумової діяльності та джерелом інтелектуальної легкості. Олія чайного дерева розвиває самостійність та швидкість прийняття здорових рішень у складних та шокуючих ситуаціях. Допомагає швидко перемикатися з одного предмета на інший. Є ідеальним помічником у виконанні робіт, які передбачають багатогранну розумову діяльність.

Побутове застосування ефірної олії чайного дерева

Ефірна олія чайного дерева знаходить дуже широке застосування у побуті, це відмінний помічник для тих людей, які люблять свій будинок і заміську ділянку. Використання ефірної олії в аромалампі дозволяє дезодорувати приміщення. Ця універсальна олія також може бути корисною у боротьбі з грибком у оселі, для цього олію розводять з водою і отриманим розчином обробляють уражені стіни. Продукт може допомогти видалити залишки клейкої речовини, наприклад, що залишилася на флаконі або пляшці після етикетки. Використання чайного дерева у побуті екологічно, безпечно та ефективно.

Олія чайного дерева діє як натуральний репелент від комарів. Для відлякування комах використовують суміш ефірних олій чайного дерева та гвоздики на жировій основі. Запах олії чайного дерева допоможе Вам захиститися від кліщів під час прогулянки на природі, а також допоможе відлякати міль, комарів, мурах, равликів та слимаків у Вашій оселі або на присадибній ділянці. А якщо неприємність із комахами вже трапилася, то олія чайного дерева допоможе заспокоїти шкіру та зменшить подразнення та почервоніння після укусу.

Поєднання чайного дерева з оліями

Олія чайного дерева добре змішується з розмариновою та мелісовою оліями у співвідношенні 1:1:1. Її можна поєднувати з лавандовою, сосновою, іланг-іланговою, геранієвою, лимонною, майорановою та пряними оліями, особливо гвоздичною та олією мускатного горіха, а також оліями апельсина, бергамота, бігарадії, імбиру, кипариса, кориці, мандарину, рожевого дерева, кмину, шавлії, евкаліпта.

Спосіб застосування

  • Збагачення косметичних засобів: 2-4 краплі олії чайного дерева змішати з 10 г (мл) основи (олії, крему, гелю, маски, лосьйону та ін.).
  • Ванни: додають олію чайного дерева у ванну. У наповнену ванну (37-38 ° С) додати 7-10 крапель олії чайного дерева або суміші її з ефірними оліями: ромашковою, евкаліптовою, розмариновою, лавандовою у рівних пропорціях, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, кухонної солі). Вану з олією чайного дерева приймають протягом 10-15 хвилин.
  • Ароматизація приміщення: 4-5 крапель олії чайного дерева або суміші його з лимонною або лавандовою ефірними оліями у співвідношенні 1:1 додати в аромалампу, заправлену водою, запалити свічку. Аромат заповнить приміщення. За відсутності аромалампи олію можна нанести на серветку або додати у чашку з гарячою водою і помістити на радіатор опалення. Можна додавати олію чайного дерева у зволожувач повітря. Тривалість процедури 15-30 хв. Олія чайного дерева для дітей застосовується у нижчих концентраціях. Для дитячих приміщень достатньо 1-2 краплі ефірної олії.

Особливості застосування

Слід уникати контакту з очима та слизовими оболонками. При потраплянні в очі їх треба промити водою.

Не наносити на шкіру в чистому вигляді. Не застосовувати при алергічних захворюваннях шкіри, індивідуальній непереносимості ефірної олії, під час вагітності та лактації, дітям до 3-х років.

Склад

Ефірна олія чайного дерева.

Умови зберігання

В упаковці виробника в захищеному від світла і недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ºС до 25 ºС.

Опис товару завірено виробником Мультіспрей.

Перевірено Севрюков Олександр Вікторович
НАПИСАТИ ВІДГУК ПРИХОВАТИ ФОРМУ
Оцінити*:
Оцініть, будь ласка товар!
Захисний код
Невірно введено код


Поширені запитання

Яка ціна на Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл?

60.00 грн. - ціна в МІС Аптека 9-1-1 на Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл

У чому особливості товару Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл?

Ефірна олія чайного дерева - це ефірна олія, отримана з листя і гілок чайного дерева. Це справжня есенція здоров'я і унікальний косметичний засіб. Ароматна олія підходить для догляду за жирною і проблемною шкірою, допомагає відновити шкіру і сприяє зміцненню волосся. Застосовується як хороший дезодоруючий засіб для шкіри стоп. Пряний аромат ефірної олії чайного дерева є потужним стимулятором розумової діяльності та ефективно знімає нервову напругу і занепокоєння. Використовується для ароматизації повітря у приміщеннях, особливо у несприятливий осінньо-зимовий період.

Яка країна виробництва у Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл?

Україна є країною виробником у Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл.

Які відгуки у товару Олія ефірна DR.NICE (Доктор Найс) чайного дерева 10 мл?

На жаль на цей товар поки немає відгуків. Ви можете залишити свій відгук по посиланню.

РАНІШЕ ВИ ДИВИЛИСЯ

Промокод скопійовано!
Завантаження
Напишіть нам, ми онлайн!